NEW KAM YIN

NEW KAM YIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Kam Yin. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 15:32 Het eten was matig, geen smaak.
24 mei 2022 om 20:22 Binnen 40 min bezorgd, vriendelijke bezorger. Had maissoep, frita en een broodje kousenband met garnaal. Bestel geen broodje kousenband met garnaal, want geen garnaal te bekennen. Ja, 2 minimale staartjes, letterlijk, that’s it. Erg triest.
23 mei 2022 om 22:17 Me eten had totaal geen smaak, ik zou graag me geld terug willen
23 mei 2022 om 15:20 Zojuist tjauwmin besteld. Dat eten was DROOG, DROOG en DROOG. Heb nadrukkelijk saus erbij gevraagd via opmerkings veld, helaas toch niet meegekregen. Die frita's smaakten OUD en waren DROOG. Ging niet door me keelgat. Heb 't maar weg gegooid.
23 mei 2022 om 6:18 Tot mijn spijt moet zeggen,normaal was het eten lekker nu viel het tegen. De roti was niet lekker Vriendelijke bezorger
21 mei 2022 om 23:34 Verschrikkkkkelijk lange bezorgtijd (bijna 2 uur) online werden we op pauze gezet of er werd steeds gezegd dat de bezorger 3 minuten later was. Telefonisch ook onmogelijk te bereiken. Dit gaan we nooit meer doen.
18 mei 2022 om 21:35 6 stukjes eend (Te weinig voor 16 euro). Smaak was verder zeer flauw. Bezorging was wel echt top.
17 mei 2022 om 0:15 Was lekker, maar wel een kleine portie!
11 mei 2022 om 16:03 Eten was lekker.
8 mei 2022 om 19:37 Ik heb besteld stukjes kip krijg dat niet bij mij chaumin jammer maar je betaalt er voor besteld nooit meer bah je besteelt ons gewoon jammer is dit
6 mei 2022 om 21:11 The food was cold and thr rice was too dry...
3 mei 2022 om 16:37 Nasi was prima maar de bara,s waren oud en ontzettend vet. Niet te eten zo weggegooid