NEW KAM YIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 616 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Kam Yin. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 10:10 Het eten was lauw en erg zout jammer!
14 apr 2024 om 15:44 Weer snel bezorgd ! Dit keer heeft Kam Yin goed de toelichtingen gelezen en eraan gehouden. Dank je wel Kam Yin ! Het bezorgen is wel een euro duurder geworden namelijk €6. Maar wat ik zeg Kam Yin food is net als drugs je blijf het gebruiken!!
13 apr 2024 om 19:24 De VN laatste tijd gaan de bestellingen mis daar, Nasi zonder ei besteld en ik krijg gewoon met ei. Ze gaan echt achter uit, zwaar teleurgesteld
9 apr 2024 om 21:05 Broodje bakkeljauw besteld zonder peper, was toch met. Voor de rest was het goed
8 apr 2024 om 18:12 Rijst had geen smaak zoals het hoort , vlees had een beetje smaak
7 apr 2024 om 18:22 Top
7 apr 2024 om 9:00 Bruine bonen zoutvlees lekker,zat alleen veel tomaten in als de bloedworst. Vriendelijke bezorger
31 mrt 2024 om 7:19 Bruine bonen zoutvlees lekker als de bloedworst. Vriendelijke bezorger
28 mrt 2024 om 6:38 Eerste keer gebruik gemaakt van thuis bezorgen. Top.
25 mrt 2024 om 22:55 Bruine bonen met zoutvlees besteld. Je kon de zoutvlees stukjes tellen op.1 hand. Het was meer bruine bonen alleen. Jammer want het was wel lekker .
24 mrt 2024 om 11:48 Was lekker en warm en op tijd Beef pittige shuzuan met chauw min
23 mrt 2024 om 7:31 Bruine bonen,rijst zoutvlees lekker ook de bloedworst. Vriendelijke bezorger