NEW KAM YIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 377 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Kam Yin. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 23:08 Weer als van ouds! Was heerlijk
31 jan 2023 om 21:16 Top!
30 jan 2023 om 23:59 Bestelling van een andere klant ontvangen. Dw klant belde mij op wn heeft contact opgenomen met restaurant die leverde niet meer. De klant gaat contact opnemen met thuisbezorgd
27 jan 2023 om 18:06 Had verwacht dat inktvis als van NewKing crunchy gebakken was...
27 jan 2023 om 15:16 Al ruim 20 jaar klant......
24 jan 2023 om 17:43 Het eten was heerlijk. Vriendelijke bezorger en niet lang gewacht.
22 jan 2023 om 22:32 Ik heb echt genoten van mijn eten was overheerlijk
21 jan 2023 om 16:41 Super lekker gegeten zeker de moeite waard om nog een keertje te bestellen was op tijd bezorgservice was top
20 jan 2023 om 23:26 Nasi en bami besteld.Het was lekker Bezorger (Richard)was vriendelijk en beleefd
20 jan 2023 om 22:24 Pikante tjauwmin met kip en garnalen. Smaak was goed, jammer maar 4 stuks garnalen de stukjes kip moest je ook goed zoeken en de opmerkingen zijn er helaas voor niets, want daar wordt nooit maar gekeken! Een extra pepertje was teveel gevraagd!
20 jan 2023 om 0:51 Ze hadden een verkeerde bestelling geleverd. Maar toch 5 sterren omdat t eten gewoon zo lekker is en ze het supersnel en netjes voor me opgelost hadden. Lekkerste tjauw-min.
19 jan 2023 om 4:38 Ik heb een bestelling niet ontvangen terwijl ik ervoor betaald heb en dat was de garnalen loempia. Ik wil mijn geld terug hebben! Ik belde de bezorger maar die zei datchij me niet kon helpen.